Erinevused

Eile andis Meha mulle värskelt keedetud spagette proovida. Eks ole, sünnivad kohe paljalt süüa, nentis ta. See oli meie kandis nälja-aja toit.

Mis sa sinna siis lisasid? pärisin mina. Ja tunnistasin, et on jah ka ilma kastmeta head.

Võid! kostis Meha.

Kah mul nälja-aeg, kui isegi või on majas. Vanad eestlased ikka omal ajal…

About Sinitihane

Ikka seesama Sinitihane, kes varemgi.
This entry was posted in Kuulsin. Bookmark the permalink.

Erinevused on saanud 6 vastust

  1. Reidar ütles:

    Oijah, “uute eestlastena” sõime ühiselamus neid tõesti paljalt (küll keedetult, aga ilma soolata). Mäletad?🙂

  2. Elina ütles:

    Tänapäeval lisatakse juba makaronitaignasse lisandeid, mille tõttu ka võid lisamata võib saada maitsva roa. Tegelikult oli juba 1960-ndatel nö lihtsad makaronid ja mõned kopikad kallimad munamakaronid müügil. Need viimased olid maitsvamad ja kollasemad. Aga nostalgiliselt mõtlen ka sellele, et ´tehastes olid tööl makaronipuurijad´ ^v^ … ja salaja, kui vanemad ei näinud, sai läbi makaroni piima- või makaroni-köögiviljasupi leent imeda. Oh ulakust !

  3. Katrin ütles:

    Sellise “lisandiga” õpetas minu mees mind, makaronide paduvihkajat, ka makarone armastama😀 Aga ka ainult selliselt – ei mingeid kastmeid ega “souste” kõrvale.
    Kes ei mäletaks lapsepõlvest kooli-makarone hakklihaga, mille peale ma mitmeid kordi lausa oksendasin! Iial ei sunni mind neid keegi enam isegi maitsma mitte😀

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s