Erinevused

Eile andis Meha mulle värskelt keedetud spagette proovida. Eks ole, sünnivad kohe paljalt süüa, nentis ta. See oli meie kandis nälja-aja toit.

Mis sa sinna siis lisasid? pärisin mina. Ja tunnistasin, et on jah ka ilma kastmeta head.

Võid! kostis Meha.

Kah mul nälja-aeg, kui isegi või on majas. Vanad eestlased ikka omal ajal…

Advertisements

About Sinitihane

Ikka seesama Sinitihane, kes varemgi.
Rubriigid: Kuulsin. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

6 Responses to Erinevused

  1. Reidar ütles:

    Oijah, “uute eestlastena” sõime ühiselamus neid tõesti paljalt (küll keedetult, aga ilma soolata). Mäletad? 🙂

  2. Elina ütles:

    Tänapäeval lisatakse juba makaronitaignasse lisandeid, mille tõttu ka võid lisamata võib saada maitsva roa. Tegelikult oli juba 1960-ndatel nö lihtsad makaronid ja mõned kopikad kallimad munamakaronid müügil. Need viimased olid maitsvamad ja kollasemad. Aga nostalgiliselt mõtlen ka sellele, et ´tehastes olid tööl makaronipuurijad´ ^v^ … ja salaja, kui vanemad ei näinud, sai läbi makaroni piima- või makaroni-köögiviljasupi leent imeda. Oh ulakust !

  3. Katrin ütles:

    Sellise “lisandiga” õpetas minu mees mind, makaronide paduvihkajat, ka makarone armastama 😀 Aga ka ainult selliselt – ei mingeid kastmeid ega “souste” kõrvale.
    Kes ei mäletaks lapsepõlvest kooli-makarone hakklihaga, mille peale ma mitmeid kordi lausa oksendasin! Iial ei sunni mind neid keegi enam isegi maitsma mitte 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s