Põhi (keskmisele plaadile):
300 g rõõska koort
270 g / 1 klaas (200 ml) suhkrut
240 g / 2 klaasi (200 ml) jahu
60 g / 4 sl heledat kakaod (seda joogi oma)
60 g / 4 sl tumedat kakaod (seda küpsetamise oma)
1,5 pk /4 tl vaniljesuhkrut
1,5 pk /4 tl küpsetuspulbrit (siin ma olen ebakindel, sest neil pakikestel (Dr.Oetker) ei ole gramme peal)
6 muna
veidi soola
Vormis – 40-50 minutit (vormis teen ühekihilisena ja ainult neljast munast)
Plaadil – 20-25 minutit
Lasta 10 minutit vormis jahtuda.
Kui teha plaadil, siis võib koogi kahekihiliseks teha, kuna kook on õhem. Vahele vahukoore-kreemjuustu-kreem:
Üks pakk Philadelphiat või Exquisat (200g, soovitavalt mingi rammusam sort, st. mitte mingi 0,2-se rasvaprotsendiga – rasvasem ei lähe nii ruttu vesiseks) 100-150 g rõõsa koorega (maitse järgi suhkrut) vahustada. Määrida soovitava paksusega (ka õhuke kiht on piisav, sest kook on ise kuidagi hästi mahlane) poolele plaadist, teine pool asetada peale.
Kõige peale võib siis teha nt. šokolaadiglasuuri, aga see pole ilmtingimata vajalik.